Yacht Lettering

Zorgvuldig vervaardigd, ons assortiment van metalen letters levert een vlekkeloze afwerking om de stijl en persoonlijkheid van elk individu te weerspiegelen.

Ons Yacht Branding systeem is voorzien van driedimensionale en platte letters die worden gebruikt bij de bouw van op maat gemaakte niet-verlichte jacht namen of logos . Elke letter wordt geproduceerd om een lange levensduur in luxe mariene omgevingen te garanderen, zonder afbreuk te doen aan de elegantie van de afwerking.

Uiteraard is de locatie van yacht lettering cruciaal voor de selectie van geschikte materialen en daarom is de yacht lettering in het assortiment verkrijgbaar in roestvrij staal met een 316-kwaliteit. Gekozen vanwege de geschiktheid voor mariene locaties, roestvrij staal van deze kwaliteit biedt weerstand tegen de putjes en spleten corrosie van chloride-omgevingen.

Naast geschiktheid voor uw jacht, is het belangrijk om een belettering stijl te selecteren die haar karakter weerspiegelt. Om dit te bereiken, bieden we driedimensionale en platte gesneden letters in verschillende stijlen en afwerkingen. Wij leveren platte gesneden of laser gesneden metalen letters in ieder gewenst lettertype of logo specificatie, in hoogten variërend van 50mm tot 1000mm. Eenvoudige maar elegante, platte gesneden letters creëren ingetogen uitstraling en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van diktes van geborsteld en gepolijst roestvrij staal.

Onze 3D-letters zijn verkrijgbaar in satijnen of gepolijste afwerkingen en kunnen worden geschilderd volgens ons unieke en nauwgezette productieproces. Dit productie proces omvat het vullen en vervolgens polijsten van de gesoldeerde letter rand om een continue gesoldeerde naad te creëren. Het elimineren van alle scherpe punten, de letters zijn glad en voorzien van een slanke afwerking die de superieure kwaliteit van deze letters typeert. Letters en logo’s kunnen worden gemaakt op slechts 50 mm hoogte, met 6mm rendementen en lijn breedtes zo smal als 3mm.

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

info@wdmarinelighting.nl