Yacht LED Lettering

Bereik dat extra vleugje elegantie dat uw jacht verdient met de superieure verlichting van onze luxe letters.

Reflecteer uw persoonlijkheid en stijl met onze superieure verlichte jachtbelettering. Yacht LED Lettering is een op maat gemaakt assortiment letters van WD Marine Lighting dat geavanceerde bouwtechnieken combineert met een elegante afwerking.

Als eigenaar van een luxe jacht wilt u de hoogste kwaliteit verlichting welke uw schip waardig is. Elk van onze verlichte logo’s of letters worden gemaakt door acryl in te bedden met thermisch beheerde LED’s om een robuuste en gelijkmatig verlichte letter te leveren.

Standaard of op maat gemaakte lettertypen en unieke logo vormen kunnen allemaal worden geproduceerd met behulp van dit bouwproces. Optionele afwerkingen omvatten schilderen op elke RAL referentie en de toepassing van platte gesneden of opgebouwde metalen lettervlakken.

Met een keuze van verlichtingseffecten, Yacht LED Lettering kan worden gemaakt met gezicht, halo, zijkant en key-line verlichting, samen met verschillende combinaties van deze stijlen. LED-kleuropties zijn koel wit, warm wit, rood, groen, geel, oranje, blauw en RGB (kleur veranderend).

Voor Yacht LED Lettering die duurzame opties vereist, is het assortiment gebouwd met de voorziening om de ingebedde LED’s te vernieuwen, deze kunnen worden vervangen zodra de LED-levenscyclus is voltooid.

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

info@wdmarinelighting.nl