Yacht Branding

Het Yacht Branding assortimenten omvatten Yacht Lettering en Yacht LED Lettering. Elk assortiment Levert luxe jacht namen en logos die zijn ontworpen om de elementen te kunnen weerstaan, en een lange levensduur in mariene omstandigheden te kunnen garanderen. Daar waar alleen de hoogste kwaliteit letters geschikt zijn.

Onze Yacht Lettering is een reeks van driedimensionale en platte gesneden letters die verkrijgbaar zijn in roestvrij staal met een 316-kwaliteit. Geselecteerd vanwege de geschiktheid voor mariene locaties, roestvrij staal van deze kwaliteit biedt weerstand tegen de putjes en spleten corrosie van chloride-omgevingen. Naast de geschiktheid voor uw jacht, is het belangrijk om een belettering stijl te kiezen die haar karakter weerspiegelt. Dat is waarom we u de mogelijkheid bieden om een op maat gemaakte jacht naam of logo  te creëren, die geleverd kunnen worden in een verscheidenheid van stijlen en afwerkingen.

Yacht LED Lettering is een luxe reeks verlichte jachtbelettering die geavanceerde bouwtechnieken combineert met een elegante afwerking. Zorgen voor de hoogste kwaliteit verlichting, elk van onze verlichte jacht letters of logo’s worden gemaakt door het inbedden van acryl met thermisch beheerde LED’s. Dit levert een robuuste en gelijkmatig verlichte letter die koel genoeg blijft om aan te kunnen raken. Standaard of op maat gemaakte lettertypen en unieke logo vormen kunnen allemaal worden gemaakt met behulp van de zorgvuldige ontwerp en productieprocessen. Optionele afwerkingen omvatten kleur op elke RAL referentie en de toepassing van platte gesneden of opgebouwde metalen lettervlakken.

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

info@wdmarinelighting.nl