ViberLight

Viberlight glasvezelverlichting

vertegenwoordigt een nieuwe generatie in verlichtingstechnologie.

Viberlight biedt een ongeëvenaarde intensiteit en beschikt over uitzonderlijke licht helderheid en biedt ontwerpvrijheid voor het weven van strips van dun licht in vloeren, wanden en plafonds, waardoor opvallende verlichting ontstaat voor maritieme, entertainment en architecturale lichtontwerpen.

Een volledig flexibele lichtoplossing, Viberlight is een enkele streng van sterke optische vezels die gebogen, gedraaid en geknoopte 360 ° kunnen zijn, waardoor ontelbare ontwerpen worden gerealiseerd en de verlichtingsoplossing uitermate geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

De ultradunne, lichtgewicht glasvezel heeft een stroomlijn diameter van slechts 0.23 mm en is verkrijgbaar in lengtes tot 150m, en levert krachtige verlichting zonder enige vermindering in licht. De lage temperatuur van Viberlight, die cool aanvoelt, maakt de verlichtingsoplossing ideaal voor installaties in booten waar een goede waterdichtheid vereist is, de glasvezel lamp is geschikt voor zowel interne als externe toepassingen.

De RGB Fiber Optic kan een breed scala aan kleur opties genereren, inclusief wit, voor het maken van op maat gemaakte jacht, Marineen architecturale verlichtingsfuncties.

Belangrijkste kenmerken:

-Waterdicht

-Zeer flexibel

-Koele loop temperatuur

-Verkrijgbaar in lengtes van 150m

-High power verlichting

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.