Oled

OLED (Organic Light Emitting Diode) is beschikbaar in zowel vaste en flexibele vorm, dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de integratie van licht in objecten, meubels, armaturen en interieur vormen.

Als een oppervlakte lichtbron hebben OLED-licht panelen een volledig vlakke en homogene  lichtopbrengst zonder schittering, schaduw of UV-en een uitstoot van blauwe lichtniveaus die veel lager zijn dan niet-organische Led's. Het licht geproduceerd door OLED-panelen heeft een distributie die dicht bij natuurlijk daglicht komt, waardoor de licht panelen ideaal zijn voor plaatsen waar natuurlijk licht beperkt is.

De OLED-licht panelen zijn voorzien van een zeer slank profiel, waar de dikte van de panelen vrijwel geen diepte aan een ontwerp toevoegt. De OLED-panelen zijn lichtgewicht en voorzien van een perfecte warmte verdeling daardoor zijn de panelen gemakkelijk te hanteren en te installeren.

De flexibele OLED is  de meest opwindende vooruitgang in de moderne verlichtingstechnologie,  het licht paneel kan worden gedraaid in wuivende of opgerolde vormen. Zowel de flexibele en stijve OLED-panelen zijn een lichtbron met een bijna onzichtbare structuur. Daardoor worden ze geabsorbeerd binnen de structuren die ze bewonen en geven een  naadloze verlichting.

 

Oled Flexibele vorm

Oled Vaste Vorm