LED Light Sheet

Een vlakke plaat van briljant licht perfect voor jacht interieurs.

LED Light Sheet is een veelzijdige backlighting unit die heldere gelijk verdeelde / homogene verlichting levert geschikt voor een verscheidenheid van toepassingen. Met een slank profiel van 6mm of 8mm is het lichtpaneel perfect voor integratie in de binnenverlichtingssystemen van een jacht.

Met behulp van gepatenteerde 3D V-snijtechnologie wordt een helder PMMA acryl geëtst met een uniforme matrix en gesneden in een bepaalde vorm en grootte. Thermisch beheerde LED’s in een reeks Kelvin-kleurtemperaturen of met RGB-kleur veranderende eigenschappen worden vervolgens stevig in het blad ingebed in een tweede gepatenteerde techniek die ervoor zorgt dat het apparaat robuust is geconstrueerd en koel aanvoelt. De geëtste matrix fungeert als een voertuig om licht van de LED’s over het oppervlak van het paneel te vervoeren om homogene verlichting te leveren. LED Light Sheet kan worden gemaakt om interne of externe installaties aan te passen en uitgerust met lichtregelaars om te voldoen aan de esthetische eisen van elk project.

Eerder geselecteerd om displays te verlichten voor luxe merken zoals Jimmy Choo, Molton Brown en Mulberry, panelen kunnen worden gesneden om bepaalde metingen om het luxe effect dat u wenst te bereiken. Van kleine eenheden, tot grote panelen die kunnen worden betegeld om prachtige muren van licht te creëren, LED Light Sheet kan worden gebruikt om visuele impact te bieden in de verlichting van ongewone oppervlaktematerialen, groot formaat graphics en fotografie.

kenmerken

  • 5300K LED Light Sheet is nu 20% helderder
  • Productie in elke vorm tot 1,5 x 3m
  • Groot bereik van Kelvin kleurtemperatuur of RGB LED’s
  • IP67-classificatie beschikbaar voor buitentoepassingen
  • Zeer energiezuinig leveren van 80 lumen per watt
  • 3 jaar garantie op alle LED Light Sheet panelen

 

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

info@wdmarinelighting.nl