FlexLogic LED

LED neon flex, een systeem van onzichtbare LED’s die een uitstekende helderheid leveren

Creëer continue lijnen van flexibel licht met het nieuwe FlexLogic LED-assortiment van wd marine lighting. Deze ingekapselde lineaire LED neonflex is geschikt voor interne en externe toepassingen en met een IP68-beschermingsclassificatie die ervoor zorgt dat elke LED volledig beschermd is.

De FlexLogic neon flex serie omvat twee buigrichtingen met licht ofwel zijdelings gebogen langs de lengte van het profiel of langs het lichtoppervlak zelf, waardoor licht kan worden gevormd rond kolommen, rond de omtrek van dek en andere contouren. Het 9 mm brede FlexLogic Slim profiel is ideaal voor verzonken installaties, waar een ultradunne lichtlijn wordt bereikt. FlexLogic neon flex is verkrijgbaar in 2700K tot 6500K CCT, met platte en overkoepelde profielstijlen binnen het assortiment.

Uiteinden kunnen worden afgewerkt met een spuit-gegoten connector, waardoor een IP68-delige afdichting ontstaat met een achter-, zij- of top-end uitgangsdraad voor naadloze installaties. Als alternatief kunnen sluitings-einddoppen ter plaatse worden gemonteerd om te voldoen aan de IP68-beschermingsclassificatie. Het assortiment is voorzien van eenvoudige installatie en montage met doe-het-zelf accessoires voor het aansluiten en afsluiten. FlexLogic LED’s zijn voorzien van een UV- en warmtebestendige PVC-constructie.

kenmerken

  • Een flexibel en duurzaam laagspannings LED lijnlichtsysteem
  • IP68
  • Verkrijgbaar in 2700K tot 6500K CCT
  • Omtrek en randverlichting
  • 3 jaar garantie op FlexLogic neon flex en voeding
Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.